Termékek

Újdonság – Széles sávú hangelnyelő panel

Egyedi megrendelésre készítünk széles sávú hangelnyelő paneleket! A 100 színből választható textilre LOGO, vagy bármilyen textúra elhelyezhető!

Tárgyalótól stúdióig

A szélessávú hangelnyelő stúdiókban, koncerttermekben, házimozi helyiségekben, konferenciatermekben, tárgyalókban, kis- és nagyterű irodákban egyszerű eszközt jelent a teremakusztikai problémák javítására.

Kérjen árajánlatot!

info@aratokft.hu

Műszaki leírás: Aratohangelnyelo_muszaki leiras

Arato Absorber

Saját fejlesztésünk: Frequentor

 

Az Arató Akusztikai Fejlesztő és Tervező Kft. 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy a kor követelményeihez igazodva magas műszaki színvonalú akusztikai tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtson középületek, irodaházak, stúdiók, színházak, koncerttermek, sportlétesítmények, lakóépületek beruházásánál, építésénél.

Valljuk, hogy a kifinomult megjelenés és a design – karöltve az akusztikai igényességgel – harmonikus „hangzást” ad egy teremnek.

Az általunk tervezett – a maga nemében különleges – pályamű a Frequentor (DAP) fantázianevet kapta. Frequentor, mert a visszaverő felülete mintegy „reflektor”-ként működik, egyenletesen szórja szét a hangot a teremben. A DAP mozaikszó a panel tulajdonságaira utal, „D”, azaz diffuser (szóró), „A”, azaz absorber (elnyelő) és „P”, azaz panel.

Stúdiók, koncerttermek és felvételi helyiségek tulajdonosain kívül olyan felhasználóknak is ajánljuk, akik nem kifejezetten zenei vagy felvételi célú termekben kívánnak akusztikai igényű műveket készíteni – legyen szó előadásról, hangversenyről vagy prózai felolvasásról.